Uppgifter: Arsenal redo med toppbud på Marco Reus

Uppgifter: Arsenal redo med toppbud på Marco Reus
bet365

Skulle ersätta Alexis Sanchez

Arsenal uppges vara beredda på att behöva ersätta stjärnanfallaren Alexis Sanchez, som ännu inte skrivit under ett nytt kontrakt med Londonklubben, och har ett monsterbud på Borussia Dortmunds Marco Reus redo.

Det har länge varit känt att Arsenals två stjärnspelare, Mesut Özil och Arsenal Sanchez, ännu inte har skrivit under några nya kontrakt, trots att de har mindre än 18 månader kvar på sina nuvarande kontrakt. Özil har uttalat sig en del om detta i media, och för tyskens del verkar det mest hänga på huruvida tränare Arsene Wenger stannar kvar i klubben eller inte. Från Sanchez håll är det desto tystare, och medier har uppgett att bland annat den kinesiska superligan är intresserad av anfallaren, och de är beredda att erbjuda honom en superlön. Därtill är europeiska klubbar likt Paris Saint-Germain och Juventus mycket intresserade.

Detta har fått Arsenal att se sig om efter alternativ att ersätta den chilenske anfallaren med, och enligt WhoScored skall Borussia Dortmunds Marco Reus vara ett mycket lockande alternativ som Londonklubben redan har förberett ett bud för. De har under en tid kopplats ihop med den skadebenägne tyske yttern, och nu rapporteras de alltså vara beredda att betala om Sanchez skulle försvinna. Summan de sägs vara beredda att betala landar på ungefär 60 miljoner euro, och Arsenal skall ha förhandlat med Dortmund för att nå denna summa. En affär skulle ske till sommaren och det skulle handla om ett femårskontrakt uppger källan.

Anledningen till att Sanchez sägs vilja lämna är på grund av att lönen är för låg.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365