Uppgifter: Arsenal erbjuder Alexis Sanchez monsterlön

Uppgifter: Arsenal erbjuder Alexis Sanchez monsterlön

Kan bli bäst betald i Premier League

Arsenal har länge försökt komma fram till en lösning med stjärnanfallaren Alexis Sanchez och hans kontrakt, som går ut nästa sommar, och Londonklubben har nu valt att höja sitt erbjudande till 300 00 pund i veckan för chilenaren, men det återstår att se om han tar det.

Arsenals stjärnanfallare Alexis Sanchez sitter på ett kontrakt som går ut nästa sommar, och Londonklubben är väldigt måna om att han skriver på en förlängning. Stjärnan själv verkar dock inte finna det så intressant och har länge dragit ut på att förlänga sitt kontrakt. Sanchez har krävt en löneförhöjning till 300 000 pund i veckan, något som Arsenal inte har varit villiga att ge. De har tidigare erbjudit stjärnan ett kontrakt på 225 000 pund i veckan inklusive bonusar som kunde höja lönen till 275 000 pund, men Sanchez har stått fast vid sitt krav.

Detta har gjort att Arsenal nu kan ha böjt sig för Sanchez vilja, då de är desperata att behålla anfallaren. Enligt uppgifter till Daily Mail skall stjärnan nu ha fått ett kontraktserbjudande på 300 000 pund i veckan från Arsenal. Tränare Arsene Wenger rapporteras vara positiv i tron att de kommer att få behålla anfallaren, trots möjligheten att Sanchez kan lämna gratis nästa sommar om de inte får till en kontraktsförlängning.

Storklubbar likt Paris Saint-Germain, Monaco och Bayern München rapporteras vara intresserade av att värva stjärnan.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply