Uppgifter: Alexis Sanchez och Mesut Özil förlänger med Arsenal

Uppgifter: Alexis Sanchez och Mesut Özil förlänger med Arsenal

Efter en lång väntan på stjärnornas underskrifter

Mesut Özil och Alexis Sanchez har länge ryktats vara på väg att skriva på nya kontrakt men ingenting har materialiserat sig, vilket har gjort supportrarna oroliga, men nu meddelar Arsene Wenger att en underskrift är nära efter diskussioner.

Arsenals två stora stjärnor, assistkungen Mesut Özil och målgöraren Alexis Sanchez, har länge ryktats vara på väg att skriva nya kontrakt med klubben. Detta är någonting som ledningen så väl som fansen har önskat då de har visat sig vara viktiga spelare i laget som bidrar och tillför någonting till truppen. Båda spelarna sitter för närvarande på kontrakt som har två år kvar men skall vara intresserade av att stanna i klubben längre än till 2018 och sägs vara beredda att skriva nya kontrakt skriver den engelska tidningen Express.

– Özil och Sanchez, vi kommer att börja prata om deras förlängningar, sade Wenger.

Han kommenterade även klubbens ägarskap och oroligheterna runt det.

– Jag känner ägarna. Jag förblev lojal till Arsenal för att jag älskar klubben, avslutade Wenger.

Özil kom till Londonklubben 2013 i en uppmärksammad affär från Real Madrid, i en affär som kostade Arsenal 42,5 miljoner pund och den tyske landslagsmannen har sedan dess gjort över hundra matcher för klubben. Han har även vunnit FA-cupen två gånger med klubben men de saknar en ligatitel som de inte har vunnit på 12 år. Sanchez kom ett år senare från Barcelona för 31,7 miljoner pund men har redan lyckats med att göra 96 matcher för klubben.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply