Odion Ighalo till Arsenal i sommar?

Odion Ighalo till Arsenal i sommar?
bet365

Arsenal redo att lägga 20 miljoner pund på Odion Ighalo

Watford-spelaren Odion Ighalo har gått som en raket i Premier League denna säsong. Den 26-årige anfallaren har spelat samtliga matcher i Premier League och har gjort 14 mål. Nu är Arsenal intresserade av anfallaren och är redo att lägga ett bud på 20 miljoner pund till sommaren. 

Den 188 cm långa anfallaren har gått från klarhet till klarhet i Watford denna säsong. Odion Ighalo har spelat samtliga matcher i Premier League och har gjort 14 mål för Watford som ligger på nionde plats i Premier League-tabellen, mycket tack vare Ighalo som har ståt för hälften av lagets mål, då hela Watford-laget har sammanlagt gjort 27 mål. Den nigerianske anfallaren ligger för tillfället på en fjärdeplats i Premier Leagues-skytteliga bakom spelare som Jamie Vardy, Harry Kane och Romelu Lukaku. 

Daily Mirror skriver att Arsenaltränaren Arsene Wenger vill stärka sin offensiv med Ighalo. Wenger som redan har en stark offensiv med Olivier Giroud, Theo Walcott och Danny Welbeck med bra djupledsspel, men nu vill Wenger ha en stark centerforward. Arsenaltränaren tror att Ighalo skulle bli den perfekta spelaren till laget kommande säsong. Enligt Daily Mirror är Arsenal redo att lägga ett bud på 20 miljoner pund till sommaren på nigerianen.

Det är inte bara Arsenal som är intresserade av den nigerianske anfallaren, även Chelsea och Atletico Madrid har alla tittat på honom och har visat intresse. Watford i sin tur känner att de kan sälja Ighalo om de får ett bra erbjudande på cirka 20 miljoner pund eller mer.

Arsenal är samtidigt intresserade av att köpa PSG-spelaren Serge Aurier

 

 

 

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply