Maxi Allegri om Arsenal och framtidsplanerna

bet365

Juventus-tränaren Allegri om Arsenal-ryktena

Arsene Wenger är på väg att kunna lämna Arsenal efter 20 långa år i klubben. Då ryktas det om att Juventus nuvarande tränaren, Maxi Allegri, ska ta över. Något han dock själv förnekar skulle hända inom den närmaste framtiden i hans karriär.

Sedan 1996 har Wenger tillhört London-klubben Arsenal, men nu verkar hans dagar i PL-klubben snart vara räknade. Den franske tränaren uppges ha förlorat stöd bland fansen, och även om många av stjärnorna sagt att de lämna klubben ifall Wenger får sparken.

Det verkar dock inte Arsenal-ledningen lyssna på, och nu kan alltså Wenger få sparken. Tidigare har engelska medier skrivit om att Diego Simeone  och Juventus-tränaren Maxi Allegri är aktuella, och att italienaren kommer att lämna Serie A och Turin för att flytta till London efter sommaren, något tränaren själv nekar till.

”Varför skulle jag lämna?”

Till den italienska tidningen Corriere dello Sport finns det inget intresse för tränaren att lämna Juventus, som i år har chansen att vinna sin sjätte raka ligatitel i Italien.

– Min framtid? Jag trivs bra här. Vi har visat i Serie A att vi är ett lag att räkna med år efter år, samtidigt som vi gör det bra i Europa, säger Allegri som dock lämnar en lite dörr öppen.

– Efter säsongen kommer jag att prata med klubben (Juventus) och efter det får vi se vad som händer.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply