Juventus och Inter in i jakten på Alexis Sanchez

Serie A-klubbarna in i kampen om Arsenal-stjärnan Sanchez

Arsenal kan få det svårt att behålla sin anfallsstjärna Alexis Sanchez efter sommaren. Förutom storklubbarna i Premier League, Ligue 1 och La Liga uppger nu även italiensk, trovärdig media att Serie A-klubbar rycker i den chilenska målskytten.

Atletico Madrid uppges vilja ersätta Antonie Griezmann med Alexis Sanchez i laget under sommaren. Samtidigt sägs det att Manchester City och Chelsea är beredda på att betala väl för att få chilenarens signatur på ett papper. Men framför allt handlar det om intresset från franska Paris Saint-German.

Det ryktades redan i somras att Ligue 1-klubben skulle komma att lägga ett monsterbud på chilenaren då saknaden av Zlatan Ibrahimovic i klubben var för stor. Dock har intresset för Arsenal-anfallaren blivit allt mindre i takt med att Edinson Cavani sprutat in mål i både liga spel och Champions League.

Kan gå till Serie A

Nu skriver dock den italienska tidningen Corriere dello Sport att intresset inte svalnat från alla håll. Enligt uppgifter till tidningen ska Juventus intresse fortsätta att vara starkt medan även Serie A-klubben Inter uppges nu blanda sin in i kampen om att värva chilenaren till sommaren.

Lite mer osäkra rykten gör även gällande att FC Barcelona öppnar för en återkomst för Sanchez i den katalanska storklubben.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply