Jack Wilshere sugen på AC Milan flytt

Jack Wilshere sugen på AC Milan flytt

Ser inte ut att länga tillbaka till Arsenal

En av Arsenals lovande talanger, numera den skadadedrabbade Jack Wilshere som för närvarande är utlånad till AFC Bournemouth, sägs överväga en flytt till AC Milan till sommaren och ser inte ut att ha några planer på att återvända till norra London.

Arsenals lovande stjärnmittfältare Jack Wilshere har dragits med skador under flera år, vilket har hindrat honom från att kunna etablera sig i Arsenals seniorlag. Därtill har tillkomsten av Mesut Özil på klubbens lönelista enbart gjort det svårare för den unge engelsmannen. Därmed blev det en utlåning till AFC Bournemouth i somras, efter erbjudanden från bland annat AC Milan, men den 25-årige mittfältaren har gjort bra ifrån sig i Bournemouth. Hans ettårskontrakt med klubben börjar lida mot sitt slut, och Wilshere själv har enbart ett år kvar på sitt kontrakt med Arsenal, och frågetecken som de kring tränare Arsene Wengers framtid, hopar sig, och 25-åringen har ännu inte kommit överrens med klubben om något nytt kontrakt.

Detta öppnar för att Wilshere inte alls återvänder till norra London efter att hans kontrakt med Bournemouth är klart. Enligt rapporter från den engelska tidningen Daily Mail skall italienska AC Milan vara betydligt intressantare och klubben har sedan tidigare visat intresse för mittfältaren.

Wilsheres engelske landsman David Beckham skall enligt rapporter ha rekommenderat honom att gå till Milan, efter att själv ha upplevt två mycket givande sejourer i klubben. Även Pep Guardiola sägs vara intresserad av mittfältaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply