Jack Wilshere kan nobba Arsenal – och gå till Milan

Arsenal-mittfältaren kan nobba klubben efter lånet – på väg till Serie A?

Den nuvarande Bournemouth-spelaren, Jack Wilshere, kan komma att nobba en återkomst i Arsenal när hans lån tagit slut med Premier League-konkurrenten. Nu kommer uppgifter om att mittfältaren kan skriva på för AC Milan.

Han sågs länge som den nye, store stjärnan på mittfältet i England, men skadorna satte stopp för en kometkarriär för Jack Wilshere. 25-åringen har fortfarande goda chanser att lyckas slå igenom på riktigt, men nu verkar det inte bli i Arsenal.

För London-klubben valde inför den här säsongen, emot spelarens vilja, att låna ut honom till Bournemouth på den engelska kusten i syd. Nu uppger engelska Sky Sports att mittfältaren inte vill återvända till Arsenal efter att lånet med PL-konkurrenten tagit slut.

Kan hamna i Milan

Istället kan den engelske landslagsmannen nu komma att flytta ännu mer söderut, nämligen till Italien och Serie A, där han skulle kunna skriva på för AC Milan. Enligt Sky Sports källor är övergången i dagsläget relativt trolig, då Wilshere inte alls ska vara benägen att komma tillbaka och spela för Wenger.

Däremot är den franske tränaren på väg bort, då han kan ersättas redan till sommaren, något som enligt samma källa skulle kunna innebära att Jack Wilshere är beredd på att tänka om.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply