bet365

Jack Wilshere: Jag vet ingen om nästa säsong

Arsenal-lånet: Jag vet inte vad som kommer hända nästa säsong

Arsenal-spelaren Jack Wilshere är nu utlånad till Premier League konkurrenten Borunemouth. Mittfältarens uppges vara besviken på att han tvingas lämna London-klubben, och nu väntas han vägra gå tillbaka dit i sommar. Men var han hamnar istället vet ha inte i dagsläget.

Jack Wilshere såg ett tag ut att kunna bli en av Englands nästa storstjärnor. Den skicklige mittfältaren hade fostrats väl i det engelska fotbollssystemet och hade framtid framför sig. Men skadorna krånglade till det för Arsenal-löftet som till slut missade månader efter månader varje säsong, något som ledde till Arsene Wenger inte orkade vänta längre.

Inför den här säsongen lånade Wilshere ut, mot sin vilja, till Bournemouth. Nu, över ett halvår senare, är dock 25-åringen betydligt mer nöjd med tillvaron i staden i södra England.

Kan gå till Serie A

Nu spekuleras det som var spelaren kommer hamna efter sommaren. Sky Sports skrev under gårdagen om italienska rykten som kopplade honom till AC Milan, nu berättar dock Wilshere själv om situationen.

– Jag behöver spela, det är därför jag hamnade i Bournemouth, säger Wilshere och fortsätter.

– Men var jag hamnar efter sommaren, det vet jag inte. Mitt mål ligger i att spela så bra som möjligt för mitt lag.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply