Hector Bellerin högst upp på Barcelonas transferradar

Bellerin kan återvända till Barcelona?

Hector Bellerin har gjort succé i Arsenal. Nu uppges Barcelona vara intresserade av att värva tillbaka den lovande högerbacken.

Hector Bellerin är fostrad i Barcelona men anslöt sig till Arsenal år 2011. Under de senaste säsongerna har han trots sin unga ålder fått stort förtroende av Arsene Wenger i A-truppen och är numera en tongivande spelare på sin högerbacksposition. Detta har lett till stort intresse från många håll för den lovande försvararen, där även Barca ska vara intresserade av att köpa tillbaka honom.

Enligt uppgifter befann sig scouter från den katalanska klubben på Allianz Arena i veckan när Gunners ställdes mot Bayern München i en match som slutade 5-1 till tyskarna. Men trots nederlaget är spanjorerna väl bekanta med 21-åringens kvalitéer och ska ha visat fortsatt intresse för hans tjänster. Nu skriver Daily Mail att La Liga-klubben håller Bellerin högst upp på sin transferradar och att man hoppas få till en affär med engelsmännen redan i sommar.

Mycket tyder dock på att spelaren kommer att bli kvar på Emirates Stadium ett tag framöver, så sent som i höstas förlängde han sitt kontrakt med Londonklubben och dessutom är Wenger högst angelägen av att behålla honom i klubben eftersom han räknas som en av lagets största stjärnor numera.

bet365
bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply