bet365

Här är toppnamnen att gå till Arsenal i januari – Marco Reus förstaval

De kan gå till the Gunners i januari

Arsenal har redan spenderat mycket den här sommaren, men det väntas kunna bli ännu mer när januarifönstret nu är på väg att dra igång. Här är de hetaste namnen att skriva på för Arsenal.

Med storspelare som Alexis Sanchez på väg bort har Arsenal nu börjat göra sig förberedda inför vårsäsongen för att inte tappa allt för mycket gentemot konkurrenterna. Ett namn som ständigt återkommer i Arsenal-sammanhang är Dortmunds nyckelspelare Marco Reus. Tysken förlängde förvisso nyligen med Bundesliga-klubben, men Sky Sports tror att det är rimligt att Arsenal lägger beslag på mittfältaren om varken Alexis Sanchez eller Meusut Özil förlänger med London-klubben.

Skulle Alexis nu komma att lämna i till sommaren kan det var bra att göra klart med en tilltänkt ersättare så tidigt som möjligt. Den portugisiska tidningen O Jogo menar att Portos anfallare Andre Silva är ett tänkbart mål för Arsenal.

Fabregas kan återvända

På anfallssidan ryktas även Dimitri Payet (som även spelare som mittfältare) kunna ta en flytt till andra sidan London från West Ham, men det är på mittfällts -och försvarssidan som de övriga stornamnen finns. Bland annat skriver engelska Sky Sports att Cesc Fabregas skulle kunna komma att återvända till Emirates Stadium då han är missnöjd med sin situation i Chelsea.

Atlético Madrids mittback Jose Gimenez är även han ett hett alternativ att kunna skriva på för Arsenal. Dock är de inte ensamma om att vilja år uruguayanens signatur. Även Manchester United jagar försvarsstjärnan men Atlético släpper honom inte för mindre än 54 miljoner pund.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply