bet365

Everton och Manchester City håller ögonen på Jack Wilshere

Everton och Manchester City håller ögonen på Jack Wilshere

Mittfältaren har fått en nystart i Bournemouth

Arsenal-mittfältaren Jack Wilshere har plågats av diverse skador och avbräck de senaste säsongerna, men sedan hans ankomst till Bournemouth på utlåning har den centrale mittfältaren återhämtat sig något, vilket har väckt intresse hos Premier League-konkurrenterna Everton och Manchester City.

Arsenals guldpojke Jack Wilshere har haft ett par tuffa säsonger bakom sig som har präglats av skador och diverse avbräck som har hållit mittfältaren borta från spel. Därför beslutades det i somras att skicka iväg mittfältaren på en utlåning till Bournemouth. Hos Premier League-konkurrenterna har Wilshere gjort bra ifrån sig och har lyckats med att hålla sig frisk och hel. Detta har gjort att flera andra klubbar fått upp ögonen för den 25-årige engelsmannen, däribland Premier League-konkurrenterna Everton och Manchester City, som båda uppges hålla ett nära öga på utvecklingen hos mittfältaren skriver engelska The Mirror.

City har redan varit i kontakt med Arsenal och bett om att få bli informerade om Arsenal är beredda att sälja honom, och nu ansluter även Everton dit, med tränare Ronald Koeman som sägs vara ett stort fan av den centrale mittfältaren. Wilshere är på ett säsongslångt lån i Bournemouth, vilket innebär att han till sommaren kommer att återvända till Arsenal om inget annat dyker upp. Han sitter även på ett kontrakt med klubben som går ut om 18 månader, och det ser mycket osäkert ut huruvida klubben kommer att förlänga med mittfältaren eller inte.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365