bet365

Dortmunds Thomas Tuchel tar över efter Arsene Wenger?

Dortmunds Thomas Tuchel tar över efter Arsene Wenger?

Har kopplats ihop med klubben

Borussia Dortmunds mycket duktige tränare Thomas Tuchel har ryktats kunna ersätta Arsene Wenger i Arsenal, om fransmannen lämnar till sommaren, men Tuchel själv förnekar att han vet någonting om det hela.

Det har länge talats om att Arsenals tränare Arsene Wenger, som har varit i klubben i mer än 20 år, kan komma att lämna. Den franske tränaren börjar bli till åren och efter ett antal år utan en Premier League-pokal är fansen något otåliga och länge har det skrikits från läktarna om tränarens avgång. Dessa diskussioner har intensifierats på sistone och klubben har under en tid ryktats hålla koll på eventuella efterträdare, likt Maxi Allegri och Ralph Hasenhuttl. Wenger sitter även på ett kontrakt som går ut till sommaren och ännu har han inte blivit erbjuden ett nytt och förnyat kontrakt.

Nu har en ny utmanare kommit upp som en möjlig ersättare till fransmannen. Borussia Dortmunds duktige tränare Thomas Tuchel uppges övervägas som kandidat till posten, enligt den engelska tidningen The Independent. 43-åringen anses vara en topptränare inom den europeiska fotbollen men nekar till att ha någon som helst kännedom om jobbet i fråga.

– Du vet mer än mig. Jag kan inte säga någonting om det för att jag vet ingenting om det, sade tränaren under en presskonferens innan truppens avresa till Darmstadt 98.

– Jag har ett kontrakt med Dortmund och jag är glad här, tillade tränaren.

 

Den före detta Mainz-tränaren är den andre topptränaren inom loppet av en vecka som kopplas ihop med klubben, efter att Maxi Allegri redan tidigare i veckan ville ”varken bekräfta eller förneka” uppgifter som kopplade honom till jobbet.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply