Arsene Wenger kunde ha gått till Paris Saint-Germain

Wenger: "Englands förbundskapten ska vara från England
bet365

Hade fått upprepade erbjudanden

Rykten har cirkulerat som vidrör det faktum att Arsenals tränare Arsene Wengervid upprepade tillfällen skall ha fått erbjudande om att bli tränare för Paris Saint-Germain, och fransmannen själv talar nu ut och bekräftar ryktena.

Arsenals tränare Arsene Wenger har under en tid omgärdats av rykten om att han kan komma att lämna klubben, detta bland annat då fransmannen sitter på ett utgående kontrakt som ännu inte har förlängts och det faktum att han har tränat klubben i 20 år nu. Det sades bland annat att han skulle ha varit aktuell, eller åtminstondes ha visat sitt intresse för, platsen som Englands förbundskapten, något som senare gick till före detta Sunderlandtränaren Sam Allardyce.

Nya rykten som har blossat upp gäller Wenger och det faktum att han skall ha fått upprepade erbjudanden om att träna den franska klubben Paris Saint-Germain och tränaren själv förnekar inte ryktena. Klubbens ägare Nasser Al-Khelaifi är en personlig vän till Wenger, men han skall trots detta ha snubbat av Parisklubbens erbjudanden och förklarar varför.

– För att jag älskar var jag är, sade den 66årige tränaren enligt DailyStar.

– Jag känner ägarna väl, men jag känner att jag alltid stannade lojal till Arsenal fotbollsklubb för att jag tycker att det är en klubb som har de kvalitéer jag älskar. Och det är därför.

Erbjudandena skall ha varit aktuella 2011, 2012 och 2014. Även andra klubbar som Real Madrid, Barcelona, Manchester City, Frankrike och England skall ha visat intresse för den franske tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply