Arsenal och Barcelona jagar Schalkes talang

Arsenal och Barcelona jagar Schalkes talang

Storklubbarna vill värva Leroy Sane

Arsenal och Barcelona sägs vara på jakt efter Schalkes Leroy Sane, uppger Daily Mirror.

Leroy Sane, 20 år gammal, har imponerat för Schalke i Bundesliga den här säsongen. Han rankas högt bland klubbens ledare, men nu kan han var på väg att lämna Gelsenkirchen. I och med Sanes succéartade säsong har han hamnat på radarn för flera av Europas toppklubbar.

En av klubbarna som sägs vara intresserade av att värva Sane är Premier Leagues tabelltrea Arsenal, uppger Daily Mirror. Då framtiden för spelare som Mesut Özil och Tomas Rosicky sägs vara osäker på Emirates Stadium har klubben varit på jakt efter flera olika mittfältare under den senaste tiden. Bland annat har det sagts att Arsenal jagar Michael Carrick och att Arsenal jagar Reece Oxford. Nu anser man att Schalkes offensiva mittfältare kan vara ännu ett värvningsalternativ. Arsene Wenger sägs ha stor tro på Sane och är säker på att han har potentialen för att ersätta Özil och Rosicky i framtiden.

Arsenal är dock inte ensamt i sitt intresse av att värva Schalke-talangen. Barcelona ska också vara väldigt villiga att värva honom. Den spanska klubben sägs scouta Sane rejält och uppges vara benägna om att locka tjugoåringen till Camp Nou.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365