Antonio Conte uttalar sig om framtiden i Chelsea

Antonio Conte uttalar sig om framtiden i Chelsea

Succétränaren blir kvar hos Premier League-mästarna

Antonio Conte har gjort succé under sitt första år i Premier League. Nu betonar tränaren att han kommer bli kvar i Chelsea så länge kontraktet gäller.

Under fjolårssäsongen floppade Chelsea rejält i Premier League vilket ledde till att José Mourinho fick lämna. Holländaren Guus Hiddink fick då ersätta den mytomspunna tränaren. Men under sommaren passade Londonklubben på att göra klart med en ny huvudtränare, och valet föll på den italienske landslagstränaren Antonio Conte.

LÄS ÄVEN: Tio saker du inte visste om Antonio Conte

Det blev succé direkt för 47-åringens del på Stamford Bridge, och under hans första säsong lyckades han leda laget till ligatiteln och ikväll ställs man mot Arsenal i FA-cupfinalen 2017. Conte kan därmed vara med och ta en dubbel under sitt första år i England och hyllningarna har varit många från flera olika håll. Dessutom har hans framgångar lett till att flera klubbar fått upp ögonen för honom och bland annat har det talats om en flytt till Inter Milan, som sägs erbjuda en fördubbling av hans nuvarande lön.

Nu uttalar sig tränaren själv gällande hans framtid i Chelsea.

– Det har varit väldigt många rykten om både min och spelarnas framtid det senaste, men det är ju normalt. Jag har kontrakt i två år till och det tänker jag respektera, säger han till Premium Sport.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply