Alvaro Morata öppnar för en flytt till Premier League

bet365

Morata kan lämna för Premier League

Alvaro Morata ser ut att lämna Juventus i sommar. Men trots att Real Madrid har en återköpsklausul på anfallaren öppnar han för en flytt till England och Premier League. 

Alvaro Morata köptes 2014 från Real Madrid till Juventus, en affär som innebar att Madridklubben har första tjing på spanjoren ifall de skulle vara intresserade av att köpa tillbaka honom. En återköpsklausul som kan aktiveras i sommar och som ligger på 30 miljoner euro. För spanska AS berättar 23-åringen att han drömmer om att lyckas i den spanska klubben.

– Det är absolut vad jag vill. Det är min önskan, att lyckas i Madrid. Men i Madrid finns det fantastiska spelare. Och vad jag vill är att spela och känna mig viktig, säger anfallaren till tidningen.

Arsenal en möjlig destination

En klubb som visat stort intresse för Morata de senaste åren är Arsenal. Som även i sommar verkar ha siktat in sig på att värva Morata. Ska vi tro spanjoren själv är en flytt till Premier League heller inte omöjlig, för AS bekräftar han att det kommit in bud från klubbar i ligan.

– Det finns en del bud från England som lockar, inte bara på grund av kontrakten. Jag tror att på grund av mina egenskaper skulle Premier League vara en fantastisk destination, säger Morata.

Kanske är det dock så att Real Madrid fortfarande är först i kön. Så sent som för några dagar sedan uppgav den spanska radiokanalen Cadena Ser att Moratas agent förhandlar med Madridklubben.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply