• Error, no group ID set! Check your syntax!

Allsvenske tränaren närmare Premier League

West Bromwich överväger Graham Potter

Efter att Graham Potter gjort något som många kanske trodde var omöjligt på förhand med Östersund, så har nu tränaren många ögon på sig. Inte minst från sitt hemland.

När den då 34-årige Graham Potter anlände till norra och kalla Sverige så stod han inför en tuff uppgift. Ett Östersund som placerat sig i den tredje och fjärde högsta divisionen i det avlånga landet Sverige.

Därför är det nu, lite över sju år sedan, på gränsen till ett mirakel det som Potter har gjort. Inte bara för Östersund, men även för svensk klubblagsfotboll.

Allsvenske tränaren närmare Premier League

Kan ta över West Brom

Läs: Prispengar i Allsvenskan

2015 tog han upp ÖFK till Allsvenskan, och i premiärsäsongen vann man Svenska Cupen, något som ledde till oväntade framgångar. För den lilla klubben från Jämtland fick nämligen chansen till att kvala till Europa League, något som de även lyckades med.

Nu kan framgångarna för tränaren ha gett honom ett drömjobb i Premier League. För det har ryktats ett tag om flera PL-klubbar är ute efter 42-åringen. Enligt Daily Mail ska nedflyttningshotade West Bromwhich vara väldigt intresserade.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply