bet365

Nasri skulle ge West Ham alternativ

Nasri skulle ge West Ham alternativ

Nasri närmar sig PL-återkomst

Efter att lämnat Arsenal för att gå till Manchester City har det blivit sejourer i Spanien och Turkiet för fransmannen, som nu är på väg tillbaka till England.

Det efter klubbar i Premier League ska vara intresserade av spelaren. Det är den förre rivalen, West Ham, som ska vara beredda på att lägga ett bud. Enligt Sky Sports skulle en värvning av Nasri ge London-laget mer alternativ att börja utmana högre upp i tabellen på allvar.

Lämnade England 2017

LÄS HÄR: Manchester Citys enorma löner

I maj månad 2017 lämnade Samir Nasri Sevilla efter att ha varit på lån i den spanska klubben under vårsäsongen. Andalusierna slutade på fjärde plats i La Liga och efter att ha åkt ut i åttondelsfinal mot Leicester City var säsongen över. Det blir ingen fortsättning för Nasri i Sevilla där även lagets tränare Jorge Sampaoli lämnar då han tagit över det argentinska landslaget och nu är det oklart var Samir Nasri kommer spela nästa säsong.

Det är dock inte ont om erbjudande för Nasri om mittfältaren skulle vilja byta klubb i sommar. Den före detta Arsenal-spelaren har nämligen vid flera tillfällen kopplats ihop med en flytt till turkiska Süper Lig där flera klubbar ska ha visat intresse. Det senaste laget att visa intresse för Nasri är dock en kinesisk klubb.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply