Milan närmar sig Gerard Deulofeu

Milan närmar sig Gerard Deulofeu

Gerard Deulofeu går till Milan?

Milan jagar efter nyförvärv. En av dem kan vara Gerard Deulofeu. Italienarna är nära att plocka in spanjoren, skriver Football Espana.

Milan ligger femma i Serie A. För att nå topp tre, och på så sätt få spela kval till Champions League, vill klubben plocka in nya spelare. Till exempel har det rapporterats om att föreningen vill ha Jack Wilshere och att man scoutar Real Madrids Mateo Kovacic. Nu ryktas det om ett nytt potentiellt nyförvärv. Milan närmar sig en värvning av Gerard Deulofeu från Everton, uppger Football Espana.

Källor på San Siro säger att spanjoren har meddelat Milan att han kommer att skriva på för klubben.

Samtidigt jobbar Milan och Everton på ett avtal för spelarens övergång. Till en början ska Ronald Koeman varit negativt inställd till att släppa DeulofeuEvertons tränare hävdades anse att man hade för många skador och därför vore det riskabelt att släppa spanjoren. Nu ska dock Koeman ha ändrat sig. Han är numera öppen till att Deulofeu lämnar Goodison Park. Efter Koemans besked har Everton och Milan förhandlat om en övergångssumma.

Sedan 2015

Deulofeu har tillhört Everton sedan sommaren 2015. Då lämnade han Barcelona för att flytta till England. 22-åringen hade även varit utlånad till Everton vid ett tidigare tillfälle.

Under årets säsong har yttern endast fått starta fyra matcher för Everton.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply