Uppgifter: Pepe kan flytta till Premier League i sommar

Uppgifter: Pepe kan flytta till Premier League i sommar

Premier League nästa för Pepe?

Den före detta Real Madrid-spelaren kan komma att lämna turkiska Besiktas. Detta för spel i Premier League där nykomlingarna Wolverhampton är intresserade.

Under flera säsonger var Pepe en av ledarna i Real Madrid. Portugisen var med och vann flera titlar i både i La liga och i Champions League. Sommaren 2017 blev det dock en flytt till turkiska Besiktas där försvararen precis avslutat sin första säsong. Kontraktet med klubben sträcker sig till och med sommaren 2019 men nu kan stjärnan ha gjort sitt i Super Lig. Enligt brittisk press kan Pepe nämligen vara på väg att lämna och istället styra skutan mot de brittiska öarna för spel i Premier League. Enligt flera brittiska tidningar finns det intresse i den engelska högstalian att knyta till sig Pepe och flera tidningar är redan överens.

SE ÄVEN: Världens bästa betalda fotbollsspelare – så mycket tjänar de

Det är Daily Express och Daily Star som kommer med uppgifter om att Pepe kan komma att flytta till Wolverhampton. Den goda relationen mellan Pepes agent Jorge Mendes och Wolves tränare Nuno Espirito Santo kan nu göra att Pepe lämnar för spel hos nykomlingarna i Premier League.

Det är oklart hur mycket en transfersumma skulle komma att lägga på för spelaren som har ett år kvar på sitt kontrakt med Besiktas.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply