LISTA: 10 stjärnor vars finter blivit helt misslyckade

LISTA: 10 stjärnor vars finter blivit helt misslyckade

Lista: Tio totalt misslyckade finter

Det finns många som ställer sig frågan om, vem är världens bästa dribblare? Att dribbla och göra finter är ett väldigt bra sätt att ta sig förbi sin motståndare och avancera uppåt i banan. Många som spelar TV-spel letar efter spelets bästa dribblare på FIFA 16 och spelarna med bäst finter på FIFA 16, detta både för att vinna turneringar och divisioner på FIFA Ultimate Team samtidigt som det är bra vilka spelare som man ska använda sig av när man möter sina polare. När vi ändå är inne på dribblingar och finter kan vi även ta en titt på topp tio-listorna med de bästa dribblarna 2015spelarna som dribblar mest i Europas toppligor samt sju spelare som har sina egna finter.

Det är dock inte alla som lyckas. Det finns flera stjärnor runt om i fotbollsvärlden som inte riktigt fått till det och där hela situationen slutat med att det är spelaren själv som får skämmas för några sekunder. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med tio spelare vars finter inte alls gått hem och där det hela slutar upp med att publiken får sig ett skratt.

Tio misslyckade finter du inte får missa

Tidigare har vi på Silly Season Sverige gjort flera listor som blivit uppskattade. Allt från världens bästa spelare under 21 åråtta spelare som bråkat med Zlatan Ibrahimovic och tio tyranners favoritlag har tagits upp och samtliga har blivit väldigt populära bland våra läsare. Nedan finner ni ett axplock av listor som vi publicerat och vi rekommenderar er att ta en titt på de, efter att vi gått igenom tio misslyckade finter.

10. Danny Welbeck

38 minuter av matchen hade gått när Danny Welbeck planerade att gå på avslut. Den engelske anfallaren lyckades inte riktigt med det som han försökte och istället gick via hans klack ut över sidlinjen. Publiken började skratta och spelaren själv kunde inte göra något annat än att göra det samma.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

1 Comment

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply