bet365
bet365

LISTA: 10 Premier League-spelare som desperat vill lämna

10 spelare i Premier League som desperat vill lämna

Vilka är spelarna som gör allt för att lämna Premier League under sommar transferfönstret? Man märker när en fotbollsspelare trivs i ett lag och när han inte gör det. Oftast börjar det med att han inte spelar bra och blir förpassad till bänken. Relationen med tränaren och lagkamraterna brukar inte vara den bästa och det hela brukar sluta med att spelarna bara vill bort från klubben till vilket pris som helst. Vissa spelare vill lämna på grund av personliga problem, andra då man har problem med tränaren eller lagkamraterna och det finns även de som inte vill något annat än att gå till en specifik klubb. Vi på Silly Season Sverige har nu satt ihop en lista med tio spelare som desperat vill lämna sin klubb i sommar.

Tio stjärnor som kräver flytt

Tidigare har vi gjort listor om bland annat de bästa spelarna i Copa América 2015spelarna som sålt flest tröjor i Premier League 2014/2015 och den bästa Premier League-elvan någonsin. Nu är det dags att ta en titt på de 10 spelare som kommer att göra allt i sommar för att byta klubbadress. Vissa vill flytta lite längre medan andra vill hålla sig inom ligan och gå till en av sitt nuvarande lags största konkurrenter, här kommer listan!

 

10) Robin van Persie – Manchester United

Robin van Persie är en av 10 spelare i Premier League som desperat vill lämna
Robin van Persie har inte haft någon av sina bästa säsong med Manchester United efter succésäsongen 2012/2013. Holländaren har tappat både formen och fysiken och fått sitta på bänken under större delar av den gångna säsongen, något som börjar synas.
Han har under den senaste tiden ryktats vara på väg bort från Manchester United och närmast att värva anfallaren ska Juventus vara.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365