Det blir Joey Bartons nya klubb – som nobbar rivalens bud på stjärnan

Den ökända bråkmakaren är på väg att hitta en ny klubb sedan hans förra klubb rev hans kontrakt. Det ser ut att bli en sejour i Championship för engelsmannens del.

Det finns kontroversiella spelare, och så finns det den grövre sorten som kallas för Joey Barton. Den 32-årige engelsmannen har fört mycket oväsen kring sig under stora delar av sin karriär. Han har till exempel hamnat i flera slagsmål på fotbollsplanen där han bland annat har knäat Manchester Citys anfallare Sergio Agüero. Dessutom vädrar han gärna sina ibland smått radikala åsikter på sina sociala medier, där han bland annat har menat att han är Englands bästa mittfältare. Det är bland annat därför som spelarens kontrakt med Queens Park Rangers under sommaren sades upp, och att han nu har stått klubblös under säsongsinledningen.

Väntan är över, Joey!

Mycket pekar på att han nu kan få vara med och leka lite, då en ny klubb verkar vara sugen på att ge sig på att tygla den vilde mittfältaren. Denna klubb ska vara Nottingham Forest, som har kopplats ihop med spelaren under de senaste dagarna.

Enligt The Sun är spelaren på väg till klubbens träningsanläggning City Ground för att slutföra en övergång. Han ska ha träffat klubbens ägare Fawaz Al-Hasawi i London, där Barton ska ha blivit tillräckligt charmerad för att vara övertygad om att Forest är klubben han vill gå till.

Barton har mycket rutin med sig, då han bland annat spelade 130 ligamatcher för Manchester City (tiden i klubben tog slut efter att han överfallit lagkamraten Ousmane Dabo under en träning). Sedan har det också blivit 81 respektive 93 ligamatcher för Newcastle och QPR. Han har även spelat 25 ligamatcher för franska storklubben Marseille.

Forest nobbar Derby-bud på Antonio

Michail Antonio var en nyckelspelare för Nottingham Forest under förra säsongen, då han briljerade efter sin flytt från Reading förra sommaren. Der har resulterat i en del intresse för 25-åringen, och klubbens rival Derby County ska ha budat på engelsmannen. Även West Bromwich Albion ska ha varit intresserade, men inget bud har planerats att läggas för deras del.

Det återstår att se The Rams återkommer med ett förbättrar bud under transferfönstrets slutskede.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply