Officiellt: Modou Barrow till Leeds

Officiellt Modou Barrow till Leeds

Svensk-gambiern lämnar Swansea för championshipklubben Leeds.

Efter en tung höst med Swansea har Modou Barrow ryktats lämna klubben. Nu står det klart att han lånas ut till Leeds United i Championship.

Modou Barrow slog igenom i Östersund i Superettan 2014 och värvades under sommaren i en uppseendeväckande övergång till Premier Leagueklubben Swansea. I Swansea har han haft svårt att ta en ordinarie plats och klubben har sagts vara öppna för att låta spelaren lämna. För ett par dagar sedan så kunde vi rapportera om att Newcastle var intresserade av att knyta till sig den snabbe yttern, men under tisdagen presenterades han istället för Newcastles konkurrent Leeds United.

Det skall enligt Leeds hemsida vara managern Garry Monk, som var den som plockade Barrow till Swansea, som velat ha in den vindsnabbe yttern. Leeds gör en riktig kanonsäsong i Championship och ligger just nu på play off-plats till Premier League. Det skall röra sig om ett lån till slutet av säsongen. Enligt hemsidan kommer Barrow inte att vara tillgänglig i morgondagens match mot Sheffield Wednesday, utan kommer istället kunna göra sin debut i helgens derby mot Huddersfield Town.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply