Claudio Ranieri återvänder till Premier League

Claudio Ranieri återvänder till Premier League

Ranieri klar för Premier League

Claudio Ranieri tog så väl Premier League som Leicester med storm när han lyckades vinna klubbens första titel på flertalet decennier. 

Men han fick lämna. Det efter att säsongen efter Premier League-segern inte alls börjat som styrelsen hoppats på. den italienske tränaren hamnade då i Ligue 1 efter ett tag, men nu är han alltså tillbaka i Storbritanniens högsta liga för fotboll.

Det är nämligen något som Fulham bekräftar. De sparkade nyligen Slavisa Jokanovic från sin position som tränaren, och väljer då att skriva ett kontrakt med Leicesters förre coach, Claudio Ranieri.

“Hade gärna stannat för alltid”

SE HÄR: Dyraste målvakterna någonsin

Men han ville aldrig lämna Leicester från första början.

– Det var aldrig min mening att sluta, jag ville fortsätta det här projektet med Leicester City, klubben i mitt hjärta, skrev Ranieri i ett officiellt uttalande.

– Jag vill tacka min fru Rosanna och hela min familj, ni gjorde det möjligt. Jag vill även tacka klubbledningen och spelarna, men framför allt de fantastiska fansen som aldrig svek mig. Ni kommer alltid ha en speciellt plats i mitt hjärta, skriver den italienska tränaren.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply