bet365

Derby kräver Manchester United på pengar

Derby kräver Manchester United på pengar

I samband med en händelse i FA-cupmatchen mellan lagen

The Guardian uppger att Derby planerar att avgiftsbelägga Manchester United efter att 300 stolar blivit skadade under lagens FA-cupmöte. 

Det stormar i Manchester United för tillfället. Det ryktas om att klubben letar efter en ny coach, där det sagts att José Mourinho är klar för Manchester United. Samtidigt är det kaos på spelarfronten, där spelare ryktas in och ut ur klubben. Bland annat har det uppgetts att Manchester United jagar Real Madrid-trio.

Nu fortsätter kaoset på annat håll. Championship-klubben Derby planerar att skicka ut en avgift till den engelska storklubben i samband med något som skedde under lagens FA-cupmöte den 29e januari, uppger The Guardian. Under den matchen skadades cirka 300 stolar på bortasektionen på Pride Park Stadium, Derbys hemmaarena. Derby vill att United ska stå för de utgifter som kommer att krävas för att reparera stolarna.     

En talesman för Derby har uttalat sig i frågan. Han medger att ryktet om vad som hände under FA-cupmötet är sant.

– Jag kan bekräfta att det skedde skador på flera stolar på bortasektionen och att vi har tagit kontakt med Manchester United, säger talesmannen enligt The Guardian.

United besegrade Derby med 3-1 i den matchen efter mål från Wayne RooneyDaley Blind och Juan Mata. I helgen reser man till Shrewsbury i FA-cupens femte runda.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply