England kommer att ställa upp med oförändrad laguppställning mot Frankrike i VM-kvartsfinalen!

England kommer att ställa upp med oförändrad laguppställning mot Frankrike i VM-kvartsfinalen!

England kommer att utse en oförändrad trupp för att möta Frankrike i VM-kvartsfinalen på lördag kväll. I anfallet kommer Phil Foden och Bukayo Saka att flankera Harry Kane medan Jordan Henderson behåller sin plats tillsammans med Declan Rice på mittfältet. Se och spela på fotboll live =>

Det engelska laget väntas inte göra några ändringar inför matchen mot Frankrike på lördag kväll i VM-kvartsfinalen.

Gareth Southgate kommer att behålla det lag och den formation som har gjort England bra hittills, vilket gör slut på alla frågor om huruvida han skulle gå tillbaka till en backtrio som han har gjort mot starkare lag tidigare.

Sommaren 2020 ledde Southgate sitt lag till finalen i Euro 2020 med en 3-4-3-formation mot Tyskland och Italien. Men när de ställdes mot VM-innehavarna valde han att hålla sig till det som fungerade i stället för att göra en förändring.

Jude Bellinghams imponerande prestationer på mittfältet har lett till beslutet, säger Rob Dorsett, seniorreporter på Sky Sports News. England kommer troligen att få konkurrens från Juventus Adrien Rabiot och Real Madrids Aurelien Tchouameni, men det finns en tro på att de kan vinna kampen om mittfältet. Se och spela på fotboll live =>

”Bellingham kommer troligen att stanna kvar i mittfältet”, sade han. ”Det är en bra nyhet att han kommer att tävla mot Frankrike, som vi tror kommer att spela 4-3-3.”

”Englands mittfält med Bellingham, Henderson och Rice är starkare än Frankrikes, och det kommer att vara en avgörande faktor i den här matchen. Dessutom tror England att Frankrike inte är lika bra försvarade som de har varit tidigare.”

Inför lördagens match fanns det frågetecken kring Declan Rice, men han tränade på torsdag och fredag och kommer att starta tillsammans med Jude Bellingham och Jordan Henderson.

Raheem Sterling – som lämnade lägret i Qatar för att återvända till England inför åttondelsfinalen mot Senegal förra helgen – kommer att ingå i truppen efter att han återvände på torsdagen, men kommer att komma från bänken om han spelar någon roll i matchen.

Phil Foden och Bukayo Saka – som båda bidrog till Englands tre mål mot Senegal – kommer därför att fortsätta att spela på båda sidor om Harry Kane. Som en påminnelse kan nämnas att Kane är ett mål från Wayne Rooneys rekord genom tiderna.

Declan Rice ingår i den England VM-truppen och hans chanser att bli bästa målskytt i VM 2022 är ganska små. Vem vinner VM 2022? England har små chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare!. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365