En nederländsk spelare uttalade sig nyligen om Leo Messi – Hans kommentarer var mer än oväntade

En nederländsk spelare uttalade sig nyligen om Leo Messi - Hans kommentarer var mer än oväntade

Nu när VM är nere i de åtta sista lagen börjar det hetta till. På fredag inleds kvartsfinalerna med en brak när Nederländerna möter Argentina. Båda lagen spelar bra och det är ingen som kan gissa vem som kommer att gå segrande ur striden. Se och spela på fotboll live =>

Den största potentiella skillnaden är Lionel Messi. För att se till att han inte har någon stor inverkan på matchen måste Nederländerna stänga av honom.

Jag var så uppslukad av spelet att jag inte ens tänkte på Messi.

Att försöka stoppa Messi är en nästan omöjlig uppgift för alla lag, och de flesta kommer att ägna mycket tid åt förberedelser.

Den holländske försvararen Nathan Ake uppgav att laget inte har pratat mycket om Paris Saint-Germains forward i det holländska lägret. Faktum är att han på onsdagen sa att de inte hade diskuterat honom alls.

”Messi är en av de bästa spelarna genom tiderna” säger Ake

”Det kommer att bli svårt att stoppa honom. Vi har inte pratat om det ännu, vi har haft några avslappnade dagar och vi har inte tänkt på Messi ännu.”

”Messi är bara en spelare i deras lag, och de har andra bra spelare också. Det kommer att bli en fantastisk match”

Mer än bara Messi

Julian Alvarez, Manchester City-försvararen Akes klubbkamrat, kommer att spela mot honom på fredag. Se och spela på fotboll live =>

”Han är en bra spelare att möta på träning eftersom han är väldigt teknisk och svår att markera”,

 ”Hans avslut är superb, så det kommer att bli en tuff match.” säger Ake

”Han är en utmärkt spelare, men han är också ganska godhjärtad utanför planen. Han tenderar att vara lite blyg.”

”Eftersom han fortfarande lär sig engelska och kommer från en annan kultur är allting nytt för honom. Trots det har han smält in bra.”

Lionel Messi är en av världens bästa fotbollsspelare och många fans avgudar honom. Vissa väljer dock att inte tänka på eller följa honom.

 

Lionel Messi ingår i den Argentinska VM-truppen och Dem möter den Nederländska VM-truppen idag vid 20:00.Vem vinner VM 2022? Argentina har goda chanser att vinna VM 2022 enligt oddset på fotbolls-VM 2022 vinnare! Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply