En färsk undersökning visar att Joao Felix bästa karriärsteg skulle vara att skriva på för Manchester United!

En färsk undersökning visar att Joao Felix bästa karriärsteg skulle vara att skriva på för Manchester United!

Joao Felix, anfallare i Atletico Madrid, vill flytta från det spanska laget, rapporterar AS. Spelaren har siktet inställt på Manchester United specifikt.

Enligt AS katalogiserade United Felix i somras, men nu när spelaren vill hitta en utväg finns det en möjlighet att en affär kan komma till stånd. Enligt rapporten Ronaldos avgång önskar United skriva på en annan Anfallare i januari.

Manchester United skulle vara den bästa klubben för Joao Felix att skriva kontrakt med

En undersökning som gjorts i Spanien har visat att det bästa karriärs förslaget för Joao Felix skulle vara att skriva på för Manchester United så att han kan arbeta under Erik ten Hag.

Efter att ha analyserat olika data punkter fastställde AI-verktyget Olocip att Joao Felix borde skriva på för Manchester United. Datan tyder på att Erik ten Hags system är bäst för Manchester United, och hävdar att han skulle göra ett mål var 201:e minut och ge en assist var 497:e minut.

Detta är betydligt högre än trösklarna för målskytte i både Arsenal och Atletico Madrid, som ligger på 229 respektive 269 minuter. Detta tyder på att Felix har potential att göra 10 eller fler mål enbart i Premier League-matcher i slutet av säsongen.

År 2019 betalade Atletico 113 miljoner pund till Benfica för överföringen av Felix. Nyligen rapporterade AS att det spanska laget skulle vara öppet för en mycket lägre avgift för spelaren – kanske till och med en låneaffär eller en som ges i delbetalningar.

Felix är inte det enda namnet som United har visat intresse för under januari månads transferfönster. Med billigare alternativ tillgängliga återstår det att se om manager Ten Hag kommer att föredra Felix framför andra spelare. Felix är en av många överföringar som han kommer att fundera över – förutsatt att ekonomin tillåter en sådan affär. Chans att vinna 1 miljon varje dag här =>

Fotbolls-VM 2022?

Argentina vann Fotbolls VM och får utöver en guldmedalj även 457 miljoner kronor i prispengar. Argentina har ökat sin placering i VMs medaljliga genom tiderna!

DUBBLA UPP eller FÅ PENGARNA TILLBAKA =>

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply