Emenikes agent: ”Spartak har inte fått någon förfrågan”

Emmanuel Emenike har gjort succé hos den ryska toppklubben Spartak Moskva och flera klubbar följer spelaren noga. En utav alla klubbar som jagar anfallaren ska vara Fenerbahçe, om man ska tro såväl turkisk som rysk media. Men om du frågar spelarens agent så är allting bara nonsens. 

”Vi hörde om Fenerbahces intresse för Emenike genom medierna men Spartak Moskva har inte fått någon förfrågan angående honom. Min relation med Spartak Moskvas ledning är mycket bra och därav frågade jag om situationen men deras svar var att de inte hade fått någon förfrågan från Fenerbahce. Det kan ha varit så att de inte ville säga något till mig jag tvivlar på att de vill hålla något hemligt från mig. Jag har som sagt en bra relation med de och vi är öppna om de mesta.”, säger Emenikes agent, Erdem Konyar, till Radyospor.

”Emmanuel Emenike hade sina problem med den förra tränaren Unai Emery men nu när Valeri Karpin har återtagit tränarjobbet i klubben har saker blivit bättre för honom. Och Karpin vet om Emenikes värde. Trots att det var tre år kvar på hans gamla kontrakt valde klubben att förlänga kontraktet med ett år till. Han har kontrakt med Spartak till 2016 och han är en av deras viktigaste spelare. De hade ångrat sig om de hade sålt honom idag.”

”Dörren till Turkiet är alltid öppen för Emenike men vi kan inte göra något åt saken om det inte finns något att ta ställning till. Om Spartak talar om för oss att vi ska förhandla så gör vi det men i dagsläget finns det inte något sådant att ta ställning till.”

”Emmanuel Emenike ska spela i de Afrikanska mästerskapen med Nigeria och koncentrerar sig endast på det just nu. Jag tror inte att det händer något med honom i transferväg under januarimånad. Men det finns klubbar som är intresserade av honom och i början av säsongen visade både Chelsea och Manchester City intresse.”, avslutar han.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply