Ekwall sågar TV4 ”Sport”

Är du en av dom som stör dig på TV4 sport som oftast brukar sända program som Road Wars och fiskeprogram? Du är inte ensam om det. 

Nu går även TV4-profilen Patrick Ekwall ut och kritiserar kanalen.

–  Ibland har kanalen en tablå som innehåller allting annat än sportprogram och det är förståeligt att folk blir förbannade. Jag känner rätt ofta – likadant.

–  Sen tycker jag att en kanal som heter SPORT ska visa – sport. Även om fiskeprogram och polisjakter på fyllon i Cardiff lyfter tittarsiffror.

– Vill du få tittare kan du ju alltid visa en porrfilm eller en gammal Beck-rulle, men det hör ju inte hemma i en sportkanal.

– Det är provocerande att en sportkanal ibland ”bara” visar sådant som inte är sport. Det kan vara provokativt att visa hästar som springer i en ring, samtidigt som Sverige spelar EM-handboll och det förläggs till Sjuan…men dels tror jag travet pröjsar tungt för att ligga där det ligger alltid och dels hade hästfolket gått i taket, samt att Sjuan har fler potentiella tittare än TV4Sport.

– Men de som sitter och räknar pengar i TV4-huset….och det har visat sig att de uppenbarligen räknar på varenda krona skiter ju i om    TV4Sport visar ishockey eller krokodiljakt. De räknar på antal tittare=cash.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365