Egyptens VM trupp 2022 – Egyptiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Egyptens spelartrupp Fotbolls-VM 2022

Egyptens VM trupp 2022? Egypten trupp VM 2022? När man tittar på Egyptens VM trupp och vilka namn man har i truppen pekar allt mot en man. Mohamed Salah är den som ska göra det för Egypten. Liverpool-spelaren har ett helt land att bära på sina axlar. Det är första gången på väldigt länge som man spelat i ett VM. Därför är pressen större än någonsin för spelaren som tog Liverpool till final i Champions League den gångna säsongen. Se och spela på fotboll live =>

Egyptens VM trupp 2022 - Egyptiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Salah är lagets stora stjärna men det är inte helt lugnt och ro i laget. Salah skadade sig nämligen i finalen av Champions League. Det återstår att se om han kommer bli fit till turneringen. Oavsett om det blir spel i alla matcher eller bara ett par stycken kommer Salah vara avgörande. Han är den som tog laget till Qatar 2022. Nu ska man göra sitt bästa för att ta sig vidare från gruppspelet.

Tar man en titt på vilka spelare som finns i den egyptiska truppen är det inte många vi känner igen. Förutom Salah har vi dock Arsenals mittfältare Mohamed Elneny. Ett namn som tillsammans med Salah sticker ut i den egyptiska VM-truppen.

Egyptens trupp till Fotbolls-VM är en av de starkaste man haft på flera år. Nästan allt hopp är på Mohamed Salah som är den som ska göra det för laget. Under det senaste året har han slagit igenom i Liverpool och vann även skytteligan i Premier League. Ingen av Egyptens matcher i VM 2022 kommer att bli lätta och frågan är om Salah kommer kunna ta laget vidare på egen hand.

Egyptens spelare i VM är inte på samma nivå som Salah och det ska bli väldigt intressant att se hur man presterar. Problemet för Egypten är dock att Salah skadade sig i Champions League-finalen. Han förväntas vara tillbaka till den andra matchen men ännu är inget klart.

Egyptens odds i VM 2022 är bland de högsta tillsammans med Saudiarabien, Panama och Iran. Det återstår att se hur man klarar sig både med och utan sin superstjärna, Mo Salah. Streama VM live här =>

Egyptens VM trupp 2022 - Egyptiska truppen till fotbolls-VM 2022!

Egyptens VM-trupp 2022

Samtliga spelbolag är överens om chanserna man har att prestera i turneringen. Egyptens VM-trupp är en av de starkaste som kommer att delta i turneringen. La Roja är med på topp fem att vinna turneringen och här har vi samlat ihop odds på Egypten i VM 2022.

  • Odds att Egypten vinner VM (vinnarodds): 151.00
  • Odds att Egypten går vidare från gruppen: 2.75
  • Odds att Egypten vinner gruppen: 2.50
  • Odds att Egypten kommer sist i gruppen: 4.50

Egyptiska VM-truppen 2022 fotboll

VM-grupp: Grupp A
Ranking: 46 på FIFAs ranking
Förbundskapten: Héctor Cúper

Egyptens VM trupp 2022? Nedan hittar ni samtliga namn som finns med i den egyptiska VM-truppen. Egyptens VM-trupp består av 20 fotbollsspelare och 3 målvakter. Egyptens trupp till VM utgörs av spelarna nedan. Dessa är även Egyptens bästa fotbollsspelare. Det är dessa spelare som ska försöka vinna VM-guldet åt Egypten. 

Egyptens VM trupp 2022

Här har du hela Egyptens VM trupp 2022:

Målvakter: Essam El Hadary, Mohamed El-Shennawy, Sherif Ekramy, Mohamed Awad

Försvarare: Ahmed Fathi, Saad Samir, Ayman Ashraf, Mahmoud Hamdy, Mohamed Abdel-Shafy, Ahmed Hegazi, Ali Gabr, Ahmed Elmohamady, Karim Hafez, Omar Gaber, Amro Tarek

Mittfältare: Tarek Hamed, Mahmoud Abdel Aziz, Shikabala, Abdallah Said, Sam Morsy, Mohamed Elneny, Kahraba, Ramadan Sobhi, Trezeguet, Amr Warda

Anfallare: Marwan Mohsen, Ahmed Gomaa, Kouka, Mohamed Salah

Egyptens bästa målskytt i VM-kvalet (inkl Playoff):

Mohamed Salah

Fler information om Fotbolls VM samt Egypten hittar du på den egyptiska fotbollsförbundets hemsida.

Egyptens fotbolls-VM 2022 trupp: spelarna i Egyptens VM-trupp som kan avgöra VM 2022

Mohamed Salah: Utan tvekan den bästa spelaren i truppen. Salah kan vara Egyptens bäste fotbollsspelare genom tiderna. Han var den som tog laget till denna turnering och det återstår att se hur mycket han får spela. Detta då han blev skadad i Champions League-finalen. Ingen längre beskrivning behövs av Liverpools storstjärna som vann skytteligan i Premier League den gångna säsongen

Mohamed Elneny: Manchester Uniteds mittfältare har verkligen hittat rätt i klubblaget. Formen smittar av sig i landslaget och tillsammans med andra stjärnor kan det bli lekstuga för mittfältaren i turneringen. Väldigt viktig för laget.

Egyptens spelprogram i VM 2022

Det var troligen glada miner hos Egypten när Lottningen av VM 2022 avgjordes. Med tanke på att man kommer ställas mot Qatar, Saudiarabien och Uruguay har man en bra chans att sluta två i gruppen. Man kommer troligen inte kunna ro på Uruguay. Mot Qatar och Saudiarabien kommer man ha större chanser och vinner man dessa två kan det räcka för att gå vidare till utslagsfasen av turneringen.

Kollar man på Sverige matcher i VM samt hur de andra lagen upplägg ser ut har Egypten samma typ. Man kommer nämligen att spela samtliga tre matcher på olika arenor. Världlandet Qatar har valt att sprida ut mästerskapet på elva städer med totalt tolv fotbollsarenor som spelplaner. Detta gör även att tidsskillnaderna Sverige – Qatar är olika beroende på var man spelar.

Egyptens VM-trupp och matcher i Qatar

När spelar Egyptens sin första match i VM 2022? Man brukar inte vara speciellt stora favoriter när det kommer till att vinna VM. Det kommer dock vara stort intresse för landets matcher. Man premiärspelar fredagen den 15 juni mot Uruguay. När spelar Egyptens nästa match i VM? Därefter den 19 juni mot Qatar. Den tredje och sista gruppspelsmatchen är mot Saudiarabien och spelas den 26 juni. Det är oklart vem man för möta i nästa runda. Detta då det ska spelas många matcher i fotbolls-VM.

Vilka lag har Egyptens i sin VM-grupp? Egyptens spelar i VM-gruppen Grupp A. De lag som spelar i Grupp A utöver Egypten är Uruguay, Saudiarabien och Qatar. Här kan du se samtliga Fotbolls-VM 2022 grupper – ett bra sätt att få en överblick över alla grupper i fotbolls-VM 2022

Silly Season hittar du allt om VM i Qatar 2022. Allt om spelschema för fotbolls-VM 2022, TV-tider fotbolls-VM 2022 och vilka kanaler som sänder matcherna i VM 2022, vart landslagen kommer att bo, Fotbolls-VM 2022 arenorna som kommer att användas i Qatar m.m.

Vanliga frågor om Egyptens VM trupp 2022

Har du några frågor kring Egyptens trupp i VM 2022 är det bara att slänga iväg en kommentar så svarar vi på din fråga så snabbt som möjligt. Artikeln med Egyptens trupp kommer självklart att uppdateras löpande med allt från truppen, fakta, odds och statistik om Egyptens och spelarna i det egyptiska landslaget. 

Förutom Egyptens har även Sveriges trupp till VM släppts, detta samtidigt som Tyskland presenterade sin spelartrupp.

Odds VM 2022 är släppta och det går att se vilka som är favoriter till att vinna det hela. Det går självklart att spela på att Egyptens vinner Fotbolls-VM 2022.

Egypten VM trupp 2022 - Egyptiska truppen till VM i fotboll 2022!

Egyptens VM trupp 2022

Silly Season har tagit fram allt inför Fotbolls VM 2022, och inte bara Egyptens VM trupp 2022. Du hittar allt från spelschema alla matcher i VM 2022 och Sveriges matcher i VM till tv-tider och tv-kanaler för Fotbolls VM hos oss. Vi har även tagit fram alla odds på VM 2022 och bäst odds på fotbolls VM.

Letar du info om endast Sveriges matcher i VM 2022? Vi har även tagit fram TV-kanaler för Sveriges matcher och TV-tider för de matcher Sverige kommer att spela. Det går även att se Brasiliens VM-trupp här.

Vem som har rättigheter till Fotbolls VM 2022 är även det klart. Då det kostar mycket är det två bolag som gått ihop och köpt loss sändningsrättigheterna för VM 2022. Några av årets favoriter att vinna fotbolls-VM är Tyskland, Brasilien, Argentina och Spanien. De har ännu inte gått ut med deras officiella VM-trupper. Det har inte Belgien, Danmark  och Frankrike heller gjort. Egypten har heller inte gjort detta. Sveriges VM-trupp hittar du här.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply