• Error, no group ID set! Check your syntax!

Efter tavlorna – nu kan Liverpool ersätta Karius

Efter tavorna -nu kan Liverpool ersätta Karius

Loris Karius kan plockas bort efter CL-finalen

Liverpool verkar äntligen ha fått ordning på spelet på planen. Det bevisade den här säsongen, då Merseyside-klubben lyckades ta sig hela vägen fram till en final i Champions League. Men det finns fortfarande ett problem.

Och det är målvakter. Tidigare har Liverpool-fansen fått brottas med Simon Mingolets ojämnhet, och det senaste har orosmolnet hetat Loris Karius.

Den tyske målvakten har stor erfarenhet av engelsk fotboll, då han redan som 15-åring hamnade i Manchester Citys ungdomslag. I juli 2016 köptes han upp av Liverpool, ett lag han varit förstamålvakt i sedan dess.

Behöver förstärkning

LÄS MER: Det tjänar stjärnorna i Liverpool

Men nu kan 24-åringens tid mellan stolparna, trots att han bara varit ordinarie under delar av den gångna säsongen, vara över. För Sky Sports tillsammans med The Telegraph, rapporterar om att Liverpool letar en ersättare.

Det är något som skulle kunna sluta med att Romas målvakt, brassen Alissonn, går till Liverpool i sommar. Det här skriver just nu engelsk media, som uppger att Merseyside-laget vill ha en mer stabil pjäs till nästa säsong. Inte minst efter Karius två jättetavlor mot Real Madrid i CL-finalen, där The Reds förlorade med 1-3.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply