Efter att ha förlorat sin startplats vill Gabriel lämna Grêmio

Högerbacken Gabriel hoppas på nya utmaningar inför 2013.

Trots att hans kontrakt med Grêmio sträcker sig till juni 2014, ska Gabriel ha sagt i sin senaste intervju att han letar efter en ny klubb. Det lär bli i São Paulo eller Rio de Janeiro området i så fall. Och detta är på grund av tränaren Luxemburgo, som har sagt att han inte kommer att använda honom särskilt mycket inför kommande säsong.

”Jag pratade med Luxemburgo och fick höra av honom själv att han inte kommer använda mig mycket under 2013. Jag har kontrakt till 2014 och ville verkligen spela Copa Libertadores i vår nya arena, men jag letar redan efter en ny klubb. Eftersom jag ändå inte kommer vara till någon nytta i Grêmio. Alla spelare vill spela, och självklart är det jag också vill”, sa Gabriel.

”Jag har redan börjat förhandla med en klubb från São Paulo, och en annan från Rio, men jag kan inte säga vilka klubbar det är. Om förhandlingarna inte leder någon vart kommer jag stanna kvar tills mitt kontrakt går ut med Grêmio”, fortsätter Gabriel.

Gabriel kom till Grêmio under 2010 när Renato Gaúcho var managern. Han visade upp sig rejält och tog även sitt lag till Libertadores 2011. Efter det har spelaren tappat och inte kunnat visa sin fotboll på samma sätt och förlorade sin startplats.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply