Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Eden Hazard kan flytta till Real Madrid

Belgaren som intervjuades under söndagskvällen flirtar med Real Madrid om en flytt till den spanska huvudstadsklubben.

Eden Hazard har under de senaste åren kopplats ihop med en flytt till Real Madrid. Belgaren som utvecklats till en av världens bästa fotbollsspelare under sin tid på Stamford Bridge har flera gånger lämnat en hint om att han vill skriva på för marängerna och nu säger han att en flytt till La Liga kan komma att bli av.

I en intervju med L’Equipe som publicerades under måndagsmorgonen öppnar superstjärnan för en flytt till Estadio Santiago Bernabéu.

– Först och främst vill jag veta vad som kommer hända nästa säsong i klubben om tränaren kommer att fortsätta eller inte, säger Hazard och fortsätter:

– Real Madrid är en klubb som kan intressera mig. Alla känner till dem och vill de inte ha mig så kommer vi inte att prata med de. Vill de ha mig vet de vad de behöver göra.

Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Eden Hazard har för närvarande ett kontrakt med Chelsea som sträcker sig till och med sommaren 2020. Skulle Real Madrid vilja köpa loss belgaren ser man ut att behöva betala en summa på drygt 200 miljoner euro.

En av anledningarna till att Hazard kan tänka sig att lämna är då Chelsea inte kommer att spela i Champions League den kommande säsongen. Detta efter att ha slutat på femte plats i Premier League den gångna säsongen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply