Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Eden Hazard öppnar för spel i Real Madrid

Belgaren säger i en intervju med fransk media att han vill fortsätta spela i Chelsea men att han inte stänger dörren för en flytt.

Eden Hazard har vid flera tillfällen ryktats vara på väg att lämna Chelsea, detta för spel i antingen Paris Saint-Germain eller Real Madrid. Speciellt det sistnämnda laget med Zinedine Zidane i spetsen som länge velat betala den summa som Chelsea krävt. Hazard har tidigare sagt att han vill stanna i Chelsea men nu öppnar spelaren för flytt.

I en intervju med franska Telefoot säger spelaren att han endast tänker på Chelsea, men att han inte stänger dörren för en flytt.

– Om det inte är PSG så är det Real Madrid eller Bayern München, förra året var det ingen klubb alls. Det är så att jag har ambitioner att spela i andra lag, men just nu koncentrerar jag mig endast på Chelsea och resten av säsong. Jag har kontrakt till och med 2020 och jag trivs här, avslutar han.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Eden Hazard i Chelsea

Belgaren är en av de viktigaste spelarna i Contes lagbygge och efter en svag säsong 2015/2016 med Jose Mourinho har Hazard återigen hittat formen. Hazard är en av spelarna som är nominerade till Premier Leagues bästa spela denna säsong, detta efter att ha gjort 14 mål och sex assist.

Chelsea ställs mot Manchester United klockan 17:00 på söndagskvällen.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply