Eden Hazard öppnar för flytt till Real Madrid

Real Madrid – möjlig destination för Hazard

I en intervju med fransk tv säger den belgiske superstjärnan att han trivs bra i Chelsea. Han stänger dock inte dörren för en flytt till Real Madrid, en klubb han ryktats vara på väg till under en längre tid.

När det pratas om att Real Madrid ska värva stort är Eden Hazard ett namn som ofta dyker upp på mångas läppar. Belgaren har varje sommar ryktats kunna lämna Stamford Bridge för spel på annat håll och det är främst La Liga som det pratats om. Spelaren själv har vid flera tillfällen varit med och spätt på ryktena om en flytt till den spanska huvudstadsklubben. Nu skickar Hazard återigen en pik om en eventuell flytt.

Eden Hazard öppnar för flytt till Real Madrid

– Det gäller först och främst att göra det bra resten av säsongen. Real Madrid är en klubb jag ser upp till väldigt mycket, men just nu är jag Chelsea-spelare. Varje år har det pratats om att en övergång, men jag har valt att stanna i Chelsea. När jag spelade i Lille började de prata om en flytt till PSG, men jag stannade i Lille. Nu när jag spelar i Chelsea pratas det antingen om PSG eller Real Madrid, säger Hazard till Canal+ France.

SE ÄVEN: Real Madrid löner och kontrakt 2017/2018

Eden Hazard öppnar för flytt till Real Madrid

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply