Dybala klarade läkarundersökningen – klar för Serie A-giganten

Dybala lämnar Palermo för Juventus

Övergången kommer att offentliggöras efter Champions League-final som spelas 6 juni.

Under det senaste halvåret har det spekulerats mycket runt var Palermos 21-åring Paulo Dybala kommer att spela nästa säsong. Europas största klubbar har jagat anfallaren och det har varit en dragkamp om var Dybala kommer att spela sin fotboll när nästa säsong drar igång. Nu kommer rapporter från Italien som säger att spelaren genomgått den obligatoriska läkarundersökningen med Juventus och att affären kommer att offenliggöras efter lagets match mot Barcelona den 6 juni när man möts i Champions League-finalen.

Den numera Bianconeri-spelaren gjorde testerna på Clinica La Fornaca i Turin och det hela ska ha gått bra till utan några komplikationer.

Storklubbade jagade talangen

Förutom Juventus var det en lång lista med klubbar som stod på kö för att visa sitt intresse för spelaren. Barcelona, Inter, Milan, Arsenal och Manchester United har ryktats dra i spelaren och flera spanska och engelska medier har gått ut med uppgifter om att Dybala vill spela i respektive land men tillslut valde han att stanna i Serie A.

Dybala bekräftar flytten

Enligt uppgifter som Goal tagit fram ska spelaren själv ha bekräftat att han bytar klubb efter sommaren och att han ser fram emot sitt nya äventyr.

– ”Jag kommer att spela i Juventus, som är den klubb som visade att de ville ha mig mest. De la ett bud som var väldigt bra både för mig och för Palmero och det var det som kändes rätt. Jag tror att vi kan vinna vår femte raka Scudetto och jag hoppas kunna lära mig mycket av Carlos Tevez” säger han enligt hemsidan.

 

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply