Dortmund körde över Bayern München

bet365

Bayern München mot Borussia Dortmund. Det var ett möte mellan de två tyska giganterna på lördagskvällen på Allianz Arena i München.

Det var Borussia Dortmund som skulle ta ledningen i den 20:e matchminuten. Henrikh Mkhitaryan avslutade säkert bakom Neuer efter ett fint anfall där bollen gått igenom Aubameyang och Reus. Det var armenines sjunde ligamål för säsongen. Noterbart är att Manuel Neuer fick utgå skadad i paus.

Gästerna skulle även göra 0-2 i den andra halvlekens upptakt genom Marco Reus efter en mycket snabb kontring där Aubameyang noterades för assisten.

Ligatvåan var inte nöjda där utan ett 0-3-mål skulle falla 7 minuter senare, nu genom Jonas Hofmann. Målet förhandleddes av en lång boll från Dortmund-försvaret som Hofmann kunde snappa upp efter att Bayerns mittback Martinez ramlat och lämnat gatan helt öppen för den unge tysken som ensam med Raeder i Bayern-målet inte gjorde något misstag. 

Dortmund vinner helt rättvist mot ett svagt Bayern München som inkasserade sin andra raka förlust i ligan. I och med segern säkrade Klopps mannar i princip en Champions League-plats.

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365