bet365

Milans VD: ”Donnarumma stannar i Milan nästa säsong”

Milans VD: "Donnarumma stannar i Milan nästa säsong"

Milan släpper inte Donnarumma

Milans VD Marco Fassone säger i en intervju under torsdagen att man inte kommer släppa Gianluigi Donnarumma under sommarens transferfönster.

Turerna kring AC Milans Gianluigi Donnarumma fortsätter. Den italienska supertalangen som slog igenom redan som 16-åring har valt att inte förlänga sitt kontrakt med storklubben, men från Milans håll har man inga intentioner på att släppa spelaren redan sommaren 2017, något som klubbens VD Marco Fassone bekräftar.

– Donnarumma kommer att stanna här. Vi behöver inte sälja honom om det kommer ett bud på 15 eller 20 miljoner euro. Han är otroligt mycket mer värd än så, säger Fassone enligt spanska Diario AS.

 

Real Madrid har under en längre tid varit intresserad av spelaren men ännu inte kommit med något bud på Donnarumma. Från spanjorernas håll överväger man möjligheten att komma överens med spelaren om att stanna på San Siro ytterligare en säsong för att sedan ansluta gratis sommaren 2018.

Den spanska huvudstadsklubben är dock inte den enda destinationen som spelare kan lämna för under det kommande året. De båda Premier League-klubbarna Manchester United och Manchester City sägs jaga spelaren som anses vara den största målvaktstalangen för tillfället. Det är dock oklart hur det ser ut för Manchester City som sedan tidigare har Claudio Bravo mellan stolparna, detta samtidigt som man tidigare under juni månad värvat in Ederson från Benfica.

Det är oklart hur spelarens framtid kommer se ut men en sak är säker, transfersagan om Gianluigi Donnarumma är långt ifrån över.

Milans VD Donnarumma stannar i Milan nästa säsong

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply

bet365