Donnarumma nära sparka sin agent Mino Raiola

Donnarumma nära sparka sin agent Mino Raiola

Donnarumma kan skriva nytt kontrakt med Milan

Enligt italiensk media kan Gianluigi Donnarumma sparka agenten Mino Raiola och skriva på ett nytt kontrakt med AC Milan inom kort.

Turerna kring Gianluigi Donnarumma verkar aldrig ta slut. För ett par veckor sen kom uppgifter om att spelaren inte ville förlänga sitt kontrakt med San Siro-klubben och att en flytt var nära. Idag kan han sparka sin agent och skriva nytt kontrakt med AC Milan. Det är den italienska tv-kanal Sky Sport som kommer med uppgifterna om att Donnarumma tröttnat på Mino Raiola och kan lämna agenten samtidigt som han skriver på ett nytt kontrakt inom kort.

SE ÄVEN: ”Donnarumma stannar i Milan nästa säsong”

Den 18-årige supertalangen har under den senaste tiden kritiserats då han ska ha valt att avböja Milans kontraktsförslag men det hela verkar vara ett fulspel från Mino Raiolas sida för att få till en affär med Real Madrid. Raiola har bland annat tagit till drastiska metoder för att försöka få till en flytt och har tidigare sagt att Milan hotat Donnarumma för att tvinga honom skriva på ett nytt kontrakt.

Målvakten och hans familj ska ha tröttnat på agenten och trots att Mino Raiola ska ha skickat sin bror, Enzo, till U21-Em för att försöka övertala spelaren pekar det mesta mot att spelaren nu fortsätter i AC Milan.

Donnarumma har tidigare kopplats ihop med en flytt till Real Madrid under sommarens transferfönster.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply