Donnarumma med med mystiskt uttalande om framtiden i Milan

 Donnarumma med med mystiskt uttalande om framtiden i Milan

Donnarumma kryptisk i svar om framtiden

I en intervju med italiensk press uttalar sig Gianluigi Donnarumma om framtidsplanerna och lämnar ett kryptiskt meddelande.

Under sommarens transferfönster ryktades det mycket om huruvida Gianluigi Donnarumma skulle fortsätter att spela sin fotboll i AC Milan eller inte. Tillslut skrev han på ett nytt kontrakt som sträcker sig till och med sommaren 2022 men det var inte helt säkert att den unge stormålvakten skulle stanna på San Siro. I en intervju med La Gazzetta dello Sport skickar han nämligen ett hemlighetsfullt meddelade där han säger att han kanske borde tagit ett annat beslut.

– Jag ångrar inte att jag stannade. Det fanns möjligheter att ta ett steg framåt i karriären för att utvecklas men det gjorde jag inte, det är dock inget jag ångrar. Jag skulle dock säga att jag borde lyssnat på vad min pappa hade att säga om det hela, säger Donnarumma.

Donnarumma med med mystiskt uttalande om framtiden i Milan

Två utköpsklausuler i kontraktet

Det är osäkert var Gianluigi Donnarumma spelar nästa säsong. Milan som investerat en stor summa för att ta sig tillbaka till toppen av fotbollseuropa har inte alls lyckats med sina planer och har endast tagit 16 poäng på 11 matcher. Man ligger på åttonde plats och sker det ingen större förändring ser Milan ut att missa Champions League, något som skulle påverka flera spelares framtid, framför allt Donnarumma.

Spelarens utköpsklausul vid avancemang till Champions League på 100 miljoner euro. Skulle man inte lyckas knipa en plats till turneringen kan spelaren lämna för 50 miljoner euro, en prislapp flera klubbar i Europa ska vara beredda att betala. Bland annat har det pratats om Real Madrid och Paris Saint-Germain.

I veckans match i Europa League ställs Milan mot AEK Aten där italienarna är storfavoriter hos många bettingsidor.

Donnarumma med med mystiskt uttalande om framtiden i Milan

bet365

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply