Djurgården på väg att värva mittback, då avvaktar Marc Pedersen med ett nytt kontrakt

Marc Pedersens debutsäsong i Djurgården blev inte som han hade tänkt sig, han drog på sig en korsbandsskada i våras och fick beskedet att säsongen var över. Men innan dess hade han hunnit imponerade i de matcher han spelade för Djurgården, det har gjort att Djurgården vill förlänga hans kontrakt som går ut efter säsongen. Men Pedersen väljer att ligga lågt än så länge efter Djurgården visar stort intresse för att värva ny mittback.

Det talas om Peter Larsson och Martin Albrechtsen vad det gäller Djurgårdens intresse för mittbackar.

– Det är mycket annat på gång i Djurgården och vi har respekt för att de har andra saker att ta tag i. Vi får helt enkelt avvakta och se utvecklingen. Jag tror inte att vi kommer till avslut med något innan sommarfönstret är stängt men å andra sidan vet man aldrig i den här branschen, säger Pedersens agent Bach Lund till fotbolldirekt.se.

– Tar de in två försvarare i fönstret så får vi utvärdera situationen efter det. Jag tror hur som helst inte att Marc kommer ha några problem att hitta en arbetsgivare i så fall. Men vi har positiva vibbar från Djurgården och det är en jätteboost för Marc att de så snabbt öppnade för förlängning efter skadan, fortsätter han.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply