bet365

DJ Campbell arresterad – misstänkt för uppgjorda spel

The National Crime Agency utvärderar för tillfället bevis om att Sam Sodje, tidigare Portsmouth-spelare, ska ha tagit emot £70,000 (ca 750 000 sek), för att få rött kort i en League 1-match förra säsongen.

Campbell ådrog sig ett gult kort i helgens match mot Ipswich när han stod för en ful tackling, vilket ska vara en incident som tros ha med spelhärvan att göra och han arresterades därför av polis.

Blackburn har själva bekräftat att det är deras spalre det handlar om och följande uttalande släpptes på klubbens hemsida:

”Efter all rapportering i nationell media, kan Blackburn Rovers bekräfta att anfallaren DJ Campbell har blivit arresterad. Klubben kommer inte att kommentera incidenten som nu är en lagfråga.”

Även Oldhams Cristian Montano är en av de inblandade och klubben har valt att stänga av honom utan lön med omdelbar verkan.

De inblandade är alltså DJ Campbell, Cristian Montano, Ian Goodison som spelar i Tranmere, Sam Sodje, hans bröder, Akpo Sodje som även han spelar för Tranmere, och Steve som är affärsman.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply