Dimitri Payets agent öppnar för att spelaren lämnar

Dimitri Payets agent öppnar för att spelaren lämnar

Dimitri Payet lämnar West Ham United?

Enligt spelarens agent Mark McKay är spelaren nöjd med sin situation i West Ham men att man inte kan utesluta en flytt för Dimitri Payet.

Tillsammans med Jamie Vardy och Riyad Mahrez har Dimitri Payet varit en av de stora överraskningarna under den gångna säsongen i engelska Premier League. Den sistnämnde har slagit igenom stort tillsammans med sitt West Ham United och börjar ryktena om spelarens framtid att florera.

Tidigare har det pratats om att spelaren jagas av klubbar som FC BarcelonaReal Madrid och Manchester City och nu öppnar spelarens agent för en flytt till något av Europas bästa klubblag.

– Dimitri är väldigt glad i West Ham men man vet aldrig. Självklart är det så att efter hans fina insatser denna säsong finns det flera klubbar som följer honom, säger agenten Mark McKay till brittiska Sky Sports.

Den före detta Olympique Marseille-spelaren har för närvarande ett kontrakt med West Ham som sträcker sig till och med sommaren 2021. När Payet skrev på för West Ham betalade London-klubben drygt 12 miljoner pund för spelaren, ett pris som kommer mer än dubblas om spelaren lämnar för en ny klubb i sommar.

Payet som är uttagen i den franska landslagstruppen har även ryktats följas av Atlético Madrid och Chelsea.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply