Dimitri Payet jagas av Real Madrid

Dimitri Payet jagas av Real Madrid

Fransmannen är uppskattad av alla

Det kan komma att bli svårt för West Ham att hålla kvar vid Dimitri Payet om han fortsätter att spela så briljant som han har gjort hittills i EM 2016 och såväl Chelsea som Real Madrid rapporteras vara väldigt intresserade

Dimitri Payet gjorde en jättebra debutsäsong i Premier League för West Ham, men det är inte därför som han nu har dragit allas ögon till sig. Det är pågrund av det jobb han har gjort för Frankrikes landslag i EM 2016, där han bland annat har bidragit med två stycken extremt viktiga mål vilket har gjort att Frankrike nu är vidare ur gruppspelet. 29åringen har gjort ett riktigt bra jobb och betraktas som turneringens spelare så långt.

West Ham har ingen som helst lust att ens överväga att sälja deras briljante attackerande mittfältare och har vägrat att ens sätta ett pris på hans huvud skriver den engelska tidningen The Mirror. Trots detta skall Chelsea och framför allt Real Madrid vara extremt intresserade. Madrids tränare och den franske legenden Zinedine Zidane är ett stort fan av sin landsman Payet och är efter en kreativ mittfältare.

– Så långt som jag vet, så har han varit väldigt lycklig i West Ham och det är upp till West Ham att han är i den positionen som han är i, sade Payets agent Mark McKay om sin klient.

– Han gör det jättebra nu för Frankrike och att få honom nu, det kommer att snackas om löjliga mängder pengar. Men fotboll är fotboll, så man vet aldrig, fortsatte McKay.

Payet kom till West Ham förra sommaren för 10,7 miljoner pund från Marseille och var en sådan direkt hit att han belönades med ett nytt kontrakt på fem och ett halvt år, 125 000 pund, i februari.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply