Diego López nära flytt till Chelsea?

Diego López nära flytt till Chelsea?

Chelsea nära värvning av Diego López?

Enligt medier i Italien ska Chelsea vara nära att värva Diego López från AC Milan, detta då Asmir Begovic ska vilja lämna klubben efter en säsong på Stamford Bridge.

Under de senaste månaderna har flera rykten om Diego López framtid surrat runt, men nu verkar det som att spanjoren har bestämt sig för var han vill spela sin fotboll till nästa säsong. Enligt italienska Gazzamercato.it ska 34-åringen ha ett erbjudande från Chelsea som han ska ha tackat ja till. Spelaren sägs vilja lämna San Siro efter att han blivit förpassad till bänken till förmån för Gianluigi Donnarumma som tagit startplatsen och ska se väldigt positivt på en flytt till Chelsea.

Samtidigt ska spelarens nuvarande klubb AC Milan inte ha några större invändningar mot att låta målvakten lämna för spel på de brittiska öarna den kommande säsongen, detta på grund av spelarens ålder samtidigt som man sägs vilja värva in spelare efter att klubben fått ny ägare.

Milan riktar blickarna mot Bastian Schweinsteiger

Bastian Schweinsteiger gjorde det nyligen offentligt att han har talat med den tyske förbundskapten Joachim Löw och gjort klart att han inte kommer att representera det tyska fotbollslandslaget mer, efter ett EM som tyvärr slutade för tyskarna i semifinalen mot Frankrike. Han har även under den föregående säsongen med Manchester United kämpat med smärre skadeproblem och inte fått spela så mycket som han hade önskat. Nye tränaren Jose Mourinho är inget jättestort fan av mittfältaren och skall ha meddelat playmakern, tillsammans med åtta andra spelare, att de kan lämna Old Trafford permanent, eller i några fall, på lån skriver den engelska tidningen Daily Star.

Rapporter från Spanien och siten Fichajes menar att Serie A duon AC Milan och Inter Milanbåda skall vara intresserade av Schweinsteigers tjänster. Klubbarna skall enligt uppgifter vara redo att erbjuda runt 17 miljoner pund för veteranen, som innan sin övergång till United spelade hela 342 matcher för Bayern München och han gjorde även 120 landskamper för Tyskland under sin karriär.

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply