Diego Costa kan flytta till Kina i vinter

bet365
Diego Costa kan flytta till Kina i vinter

Megabud på Diego Costa från Kina

Enligt spanska medier sägs den kinesiska klubben Tianjin Quanjian vara beredda med ett nytt bud på Diego Costa, och denna gången ska man erbjuda 90 miljoner euro för anfallaren.

Om det gångna året var ett galet år både för den kinesiska ligan i helhet och då nyligen uppflyttade Hebei China Fortune värvade Lavezzi, Gervinho och M’Bia är det nu Tianjin Quanjian som är beredda att öppna plånboken. För drygt en månad sen la man ett bud värt 60 miljoner euro som förkastades av Chelsea men nu sägs man komma med ett nytt bud, denna gången vill man betala 90 miljoner euro för spelaren.

Med försvarslegendaren Fabio Cannavaro på tränarposten sägs Tianjin Quanjian vara intresserade av flera spelare och Diego Costa sägs ligga högst upp på tränarens önskelista. Anledningen till intresset för den före detta Atlético Madrid-spelaren är då lagets nuvarande anfallare, Luis Fabiano, som vann skytteligan i den kinesiska andradivisionen, kommer lämna klubben efter säsongen.

Tianjin Quanjian grundades 2006 som Hohhot Binhai men sedan ett och ett halvt år tillbaka sponsras man av läkemedelsjätten Quanjian, något som gjort att man nu tagit sig upp till förstadivisionen.

Redan i andradivisionen slösade klubben 40 miljoner euro på spelarvärvningar, och denna säsong förväntas det bli flera gånger så mycket.

Chelsea vill förlänga med Costa

Diego Costas siffror i Chelsea är näst intill otroliga och anfallaren har imponerat så pass mycket att Chelsea inte vill något hellre än att binda upp sig med strikern i ytterligare ett par år skriver The Mirror. Costa skrev på ett femårskontrakt värt 150 000 pund i veckan när han kom från Atlético Madrid 2014 för runt 32 miljoner pund, men den lönen kommer nu att hamna på runt 200 000 pund i veckan, och 28-åringens kontrakt kommer att förlängas med två år, vilket innebär att hans framtid är på Stamford Bridge fram till 2021. Den för närvarande skytteligaledaren ligger högt upp i tabellen i Premier League efter 17 spelade omgångar.

Källa: MARCA1

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply