Diego Costa kan återvända till Premier League

Diego Costa kan återvända till Premier League

Diego Costa återvänder till England?

Anfallaren som efter en tid i Chelsea återvände till Atlético Madrid sägs nu kunna komma tillbaka till Premier League i sommar.

Efter tre säsonger i Chelsea återvände Diego Costa till Atlético Madrid där han tidigare varit med och vunnit bland annat Copa del Rey och La Liga. Det har dock inte gått lika bra som man hoppats på efter återkomsten och skador tillsammans med avstängningar har gjort att Costa inte kommit upp i den form man hoppats på i den spanska huvudstadsklubben. Nu kommer uppgifter om att anfallaren kan återvända till Premier League.

Det är Daily Mirror som skriver att Diego Costa finns på önskelistan hos flera klubbar på de brittiska öarna och att de kommer försöka köpa loss Costa. Det är framför allt Everton och Wolverhampton som det pratats mest om men nu sägs även West Ham ha lagt sig in i jakten på 30-åringen.

Enligt tidningen ska ingen av klubbarna ha lagt ett bud men då samtliga klubbar behöver förstärka anfallslinjen i sommar sägs man komma att kontakta Atlético för att diskutera en affär.

Den spanska huvudstadsklubben sägs kräva 75 miljoner euro för anfallaren vars kontrakt med Atlético Madrid går ut sommaren 2021.

SE ÄVEN: Så mycket tjänar Atlético Madrids stjärnor

You must be logged in to post a comment Login

Leave a Reply